Μοντέλο: 1459
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
17,45€ 21,80€

Τώρα, ο Φλόυντ είναι καταδικασμένος σε έναν άγριο θάνατο ως σκλάβος, αναγκασμένος να ρυμουλκεί από το βορβορώδες πεδίο της μάχης τους αλυσοδεμένους βροντιστές, έως ότου η καρδιά του λυγίσει από την πίεση.

Η μοίρα της ανθρωπότητας εξαρτάται από την επιβίωση ενός πανούργου γέρου, του Εξεταστή Ζέρβις Φλόυντ, ο οποίος όμως ενοχοποιείται για την ήττα στο Σνίζορτ. Ο εχθρός του, ο μοχθηρός Αρχιεξεταστής Γκορ, τον αποπέμπει από το Συμβούλιο, αποστερώντας του όλα τα δικαιώματα.

Η Τιάαν, σακατεμένη και ανίκανη να περπατήσει, κρατιέται αιχμάλωτη από τον εκδικητικό Βίθις, που είναι αποφασισμένος να της αποσπάσει με κάθε κόστος τα γεωμαντικά της μυστικά. Εξαιτίας των αποτυχιών του, ο Νις εκδιώκεται και στιγματίζεται ως προδότης, ενώ η Ίρισις, κατηγορούμενη για εσχάτη προδοσία, διαφεύγει για να σώσει τη ζωή της.

Ο ΚΟΜΒΟΣ έχει αποσυντονιστεί, αχρηστεύοντας τόσο τους πολεμικούς βροντιστές των ανθρώπων όσο και τους συναρμολογητές των Άακιμ. Η μάχη έχει πια χαθεί. Τώρα, τα λεφούσια των λυρίγκων ξεχύνονται από τους πισσώδεις λάκκους του Σνίζορτ, επιδιώκοντας τον πλήρη αφανισμό των τελευταίων επιζώντων.

Βιβλία
Αριθμός Σελίδων 409
Εκδότης Φανταστικός Κόσμος
Συγγραφέας Ian Irvine

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή