Μοντέλο: 1469
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
10,00€ 12,50€

Πριν από διακόσια χρόνια, οι Χάρον πάλεψαν για τις ζωές τους ενάντια στα πλάσματα του Κενού. Κυνηγημένος και φοβισμένος, ο τελευταίος από τους Χάρον θέλησε να διασχίσει το Απαγορευμένο και να βρει καταφύγιο στον ανθρώπινο κόσμο του Σάνθεναρ.

Στη μάχη που ακολούθησε, η δύναμη του Χάρον καταστράφηκε και η ανθρωπότητα σώθηκε - αλλά κάθε νίκη έχει και το τίμημά της... Σ’ αυτή τη μάχη, το Απαγορευμένο συντρίφτηκε. Οι δυνάμεις που σφάγιασαν τον Χάρον αναδύονται μέσα από το Κενό και οι άνθρωποι του Σάνθεναρ δίνουν έναν απεγνωσμένο αγώνα επιβίωσης.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Στις Μυστικές Τέχνες κρύβεται μια δύναμη πολύ πιο επικίνδυνη και θανατηφόρα από αυτές που κυβερνάει το Κενό. Και είναι το πεπρωμένο μιας γυναίκας να χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη - να γίνει πολεμίστρια, ηγέτιδα, ελευθερώτρια. Να γίνει... Γεωμάντις.

Οι εκδόσεις «Φανταστικός Κόσμος», στην προσπάθεια τους να φέρουν εκλεκτά βιβλία φανταστικής λογοτεχνίας για τον Έλληνα αναγνώστη, παρουσιάζουν έναν από τους γνωστότερους και πλέον αναγνωρισμένους παγκοσμίως συγγραφείς: Τον Ίαν Ιρβάιν, δημιουργό της κορυφαίας σειράς φαντασίας «The Well of Echoes».

«Η Γεωμάντις» αποτελεί το πρώτο βιβλίο της τετραλογίας αυτής, η οποία έχει τέρψει εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες ανά τον κόσμο, δημιουργώντας ένα αφοσιωμένο και φανατικό κοινό. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στη χώρα μας.
 

«Οι αναγνώστες του Έντινγκς, του Γκούντκαϊντ και του Τζόρνταν θα ρουφήξουν με απληστία αυτό το βιβλίο» - STARLOG

«Συγγραφέας ανώτερης κλάσης…» - SFX

Βιβλία
Αριθμός Σελίδων 370
Εκδότης Φανταστικός Κόσμος
Συγγραφέας Ian Irvine

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή