Μοντέλο: 1498
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
8,00€ 10,00€

 

Στη Μεσαιωνική Ιαπωνία, κάθε φεουδάρχης είχε τον δικό του προσωπικό στρατό, αποτελούμενο από τους θρυλικούς σαμουράι.

Οι σαμουράι ήταν σκληροτράχηλοι πολεμιστές, οι οποίοι σαν πιστά σκυλιά προστάτευαν με κάθε μέσον και με όλες τις δυνάμεις τους τον αφέντη τους.
Υπήρχε όμως και ένας φεουδάρχης, ο άρχοντας Σαμούρα, ο οποίος, εκτός από τους συνηθισμένους σαμουράι, είχε επίσης κοντά του έναν ηρωικό και ανίκητο προστάτη, έναν αληθινό πιστό σκύλο - σαμουράι, τον Καμίτζου.

Τις ηρωικές περιπέτειες του σαμουράι Καμίτζου μπορείτε να απολαύσετε σε αυτό το βιβλίο -κόμικς.\"

Πριν από ενάμισυ χρόνο, στο περιοδικό \"Μονοπάτι για τις Πολεμικές Τέχνες\" είχαμε την ιδέα της δημιουργίας ενός κόμιξ με θέμα τις πολεμικές τέχνες. Ενός κόμιξ ελληνικού, \"δικού μας\" και όχι αντιγραφής ή μετάφρασης κάποιου ξένου. Ενώ στην αρχή μας φάνηκε δύσκολο και αρκετά προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα, αποφασίσαμε να το τολμήσουμε. Από την πρώτη στιγμή, η υποδοχή του Καμίτζου από τους αναγνώστες μας ήταν πολύ πιο θερμή από ό,τι περιμέναμε. Ο Καμίτζου έγινε σιγά - σιγά μέλος της οικογενείας των πολεμικών τεχνών και η μασκότ του περιοδικού μας.

Από τότε πέρασε ήδη ενάμισης χρόνος, οι δημοσιευμένες ιστορίες είναι πια αρκετές και οι φίλοι του Καμίτζου πολλοί. Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση όλων των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων ιστοριών σε ένα άλμπουμ, προκειμένου καινούργιοι φίλοι να γνωρίσουν τον Καμίτζου αλλά και να είναι συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο, για όλους τους πιστούς φίλους του γνωστού και πολύ αγαπητού πια στους κύκλους των πολεμικών τεχνών, Καμίτζου, του σκύλου - σαμουράι.

Βιβλία
Αριθμός Σελίδων 40
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο Έγχρωμο
Εκδότης Αλκίμαχον
Συγγραφέας Θανάσης Τσίλης, Σπύρος Αρμένης, Γιώργος Γκουρογιάννης
Σχεδιαστης Θανάσης Τσίλης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή