Μοντέλο: 1486
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
8,91€ 9,90€

Τα τερατώδη βαμπίρ του Σάμπατ απλώνονται σαν πλημμυρίδα προς το βορρά σε ολοένα και αυξανόμενους αριθμούς, απειλώντας να κατακλύσουν τη Βαλτιμόρη, τον τελευταίο προμαχώνα της Καμαρίλλα στην Ανατολική Αμερικανική Ακτή. Ο Τέο Μπελ, άρχοντας της πατριάς Μπρούχα, είναι ο Ομόαιμος που πολεμά στην πρώτη γραμμή. Ενώ οι πρεσβύτεροι ανταγωνίζονται και τρώγονται για την εξουσία, αυτός βαστά τις άμυνες τις πόλης μόνος του. Έχει έλλειψη από άντρες, από όπλα και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι αναγκασμένος να προσπαθεί να αποφύγει τις ζημιές από τις προσωπικές ατζέντες και τις ίντριγκες των συμμάχων του.

Άραγε υπάρχει ένας σπιούνος που διαβιβάζει ζωτικές πληροφορίες στο Σάμπατ; Ποιος βρίσκεται πίσω από τη συνωμοσία εναντίον του πρίγκιπα Γκαρλότ της Βαλτιμόρης; Πόσα γνωρίζουν πραγματικά οι μυστικοπαθείς Νοσφεράτου; Άραγε ο Βεντρού συνέταιρος του Τέο είναι άτομο εμπιστοσύνης;

Υπάρχουν πάρα πολλές, δυνητικά θανατηφόρες, έγνοιες για τον Τέο και στο μεταξύ το Σάμπατ συνεχίζει να προελαύνει…

Αυτή η σειρά των μυθιστορημάτων αποτελεί τη μνημειώδη, 13τομη  εξερεύνηση του απαγορευμένου κόσμου των Ομόαιμων. Ό,τι άρχισε στο Μυθιστόρημα Πατριάς: Τορεαδόρ συνεχίζεται εδώ, και το τέλος της θα καθορίσει τη μοίρα κάθε ανθρώπινου - και εξωανθρώπινου - πλάσματος στον κόσμο αυτό.

Βιβλία
CONSTRUCTOR
Αριθμός Σελίδων 256
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο
Εκδότης Φανταστικός Κόσμος
Μεταφραστής
Συγγραφέας Gherbod Fleming
Σχεδιαστης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή