Μοντέλο: 1004790
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,13€ 8,48€

Δεύτερο τεύχος του αγαπημένου μας -και θέλουμε να πιστεύουμε- και αγαπημένου σας περιοδικού, και δεύτερη συνέχεια της αριστουργηματικής περιπέτειας της θρυλικής τετράδας, όπου αντιμετωπίζει τους μεγάλους "Κακούς".
Σήμερα που η τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει καταστεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια μας, κατορθώσαμε να υπολογίσουμε ότι, σε αριθμό λέξεων (άρα και σε απόλυτα μεγέθη), η τρέχουσα ιστορία των αγαπημένων μας παιδιών του Νόμου, που ολοκληρώνεται στο επόμενο τεύχος, είναι ίση με τις οχτάδες του Γιώργου Μαρμαρίδη του παλιού "Μικρού Καουμπόυ".
Τι καλύτερη συνέχεια!
Η τριάδα του Κώστα Ρωμοσιού, λόγω διαφοράς σχήματος των δυο περιοδικών, αφού το παλιό είχε το μισό μέγεθος του "Νέου Μικρού Καουμπόυ", αλλά και διαφοράς αριθμού σελίδων, αφού το νέο περιοδικό έχει 100 σελίδες σε σχέση με τις 68 του παλιού "Μικρού Καουμπόυ", είναι ίση σε μέγεθος με την οχτάδα του Μαρμαρίδη.
Δημοσιεύουμε επίσης σε αυτό το τεύχος μια ανάρτηση που ανακαλύψαμε τυχαία στην διεθνή ιστοσελίδα Goodreads.com όπου, ανάμεσα σε 43 βιβλία με γουέστερν θεματολογία, ο δικός μας "Νέος Μικρός Καουμπόυ" έχει πάρει την υψηλότερη βαθμολογία και έχει ξεπεράσει και κλασσικούς συγγραφείς του είδους, όπως ο πολυαγαπημένος Λουίς Λαμούρ. Απόδειξη και αυτό της λογοτεχνικής αξίας του περιοδικού μας.
Το περιοδικό μας ξεκινά να φιλοξενεί, ήδη από αυτό το τεύχος, διηγήματα γουέστερν αναγνωστών μας. Αρχή με το πολύ καλό "Και ήταν σαν να έβλεπε τον εαυτό του" του Στάθη Μασκαλίδη.
Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να γράψει γουέστερν διηγήματα ποικίλης θεματολογίας ή νουβέλες της θρυλικής τετράδας, ανεξαρτήτως μεγέθους, τότε ο "Νέος Μικρός Καουμπόυ" είναι ένα φιλόξενο μέρος για να αναπτύξει το λογοτεχνικό του ταλέντο. Στείλτε τα σε εμάς για αξιολόγηση και δημοσίευση.
Γιατί αυτό είναι το δικό σας περιοδικό.
Μέχρι το επόμενο τεύχος, να είστε όλοι καλά.
Και όπως λέει ένας αγαπημένος φίλος: "Ολέ τρις". «Εκδόσεις Άγρια Δύση»

Βιβλία
ISBN 9786188412019
Αριθμός Σελίδων 100
Εκδότης Άγρια Δύση
Συγγραφέας Κωνσταντίνος Ρωμοσιός

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Σχετικά Προϊόντα