Εταιρεία - Εκδότης: JEMMA PRESS
Μοντέλο: 282
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
14,90€ 25,14€

Σενάριο & σχέδιο: Brom

Μετάφραση: Ηρώ Τσάκα

146 Σελ. Έγχρωμο. Τιμή: 25,14 € 

ISBN: 978-618-5116-36-1

O Τζακ και το κουτί του είναι χωμένοι κάτω από το κρεβάτι, μέσα στη σκόνη, τις αράχνες και τα άλλα απόβλητα παιχνίδια, υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν την πικρή αλήθεια: Τα παιδιά μεγαλώνουν και παρατάνε κάποια παιχνίδια. Ο Τζακ πιστεύει πως αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι.

Όμως όταν ο Εκριζωτής, ένα κακόβουλο πνεύμα, αφήνεται ελεύθερος στον κόσμο του φανταστικού και ο Τζακ πρέπει να παίξει το ρόλο του υπερασπιστή του Τόμας, του ίδιου του παιδιού που τον είχε εγκαταλείψει, ανακαλύπτει πως υπάρχουν χειρότερα πράγματα που μπορεί να τύχουν σε ένα παιχνίδι -πολύ χειρότερα. Η απελπισία μεγαλώνει καθώς ο Τζακ είναι πεταμένος με τα άλλα παιχνίδια του Τόμας -τον Πίθηκο, τον Καρυοθραύστη και την αιθέρια κούκλα από πορσελάνη Άγγελο του Χιονιού- και παλεύουν να ξεφύγουν από τον απλό τους ρόλο σαν παιχνίδια για να σώσουν το αγόρι που αγαπούν.
Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης μαύρης φαντασίας Μπρομ συνδυάζει ιδανικά τη δραματική εξιστόρηση με τις μοναδικές του καθηλωτικές εικόνες, καθιστώντας τον Εκριζωτή ένα έργο εκπληκτικής φαντασίας, έναν κόσμο όπου η παράδοση των παραμυθιών συγκρούεται με την αχρειότητα και τη διαστροφή, την αγάπη και τον ηρωισμό, τον πόνο και την αυτοθυσία. Μια φανταστική χώρα των σκιών όπου το “έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα” μπορεί να σου κοστίσει την ίδια σου την ψυχή.

Βιβλία
ISBN 978-960-89157-4-0
Αριθμός Σελίδων 146
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο Έγχρωμο
Εκδότης Jemma Press
Μεταφραστής Ηρώ Τσάκα
Συγγραφέας Brom
Σχεδιαστης Brom

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Σχετικά Προϊόντα