Μοντέλο: 1427
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
5,40€ 6,00€

Αφού δημιούργησε το «καλύτερο κόμικς στον κόσμο» υπογράφοντας τις Περιπέτειες των Σπιφ και Σπαφ (futura, 2005), o Τάσος Ζαφειριάδης επιστρέφει με ένα αλλόκοτο συνονθύλευμα ιστοριών απευθυνόμενος σε ένα, απροσδιόριστων ενδιαφερόντων αναγνωστικό κοινό, που θα ενδιαφέρονταν να διαβάσει ένα απροσδιορίστων στόχων και προσδοκιών κόμικς άλμπουμ.

Με εξέχον σουρεαλιστικό χιούμορ ντανταϊστικών προεκτάσεων και με μεταμοντέρνα αισθητική, οι ιστορίες που συγκεντρώνονται σε αυτό τον τόμο καλύπτουν την περίοδο 2002-2006, κατά την οποία ο δημιουργός αναρωτιόνταν και πειραματίζονταν για το ύφος και το ήθος των κόμικς που θα δημιουργούσε. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον αναγνώστη εφόσον το περιεχόμενο, αν και ελαφρώς ξαναζεσταμένο, «σερβίρεται» με τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, διακατέχεται από αχαλίνωτη φαντασία και «σπάει πλάκα» με….διάφορα.

Ο Κυρ-Κονγκ και Άλλες Ιστορίες (με τον ύποπτο υπότιτλο «Το άλμπουμ στο οποίο βασίστηκε μια ταινία» ) απαρτίζεται από 64 σελίδες με παλιές και νέες ιστορίες που δημιουργεί ο Τάσος Ζαφειριάδης και υπογράφει ο Taz.

Βιβλία
Αριθμός Σελίδων 64
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο Έγχρωμο
Εκδότης Ένατη Διάσταση
Συγγραφέας Τάσος Ζαφειριάδης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή