Μοντέλο: 1474
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,30€ 15,43€

Ο ΣΑΝΘΕΝΑΡ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ.

Ο πόλεμος με τους αλλόκοτους λύριγκες συνεχίζεται αμείωτος και η ανθρωπότητα φαίνεται ότι τον χάνει. Όμως, έπονται χειρότερα. Οι Άακιμ εισέβαλλαν και η δύναμή τους μοιάζει ακαταμάχητη: έχουν έναν ολόκληρο στόλο από πολεμικούς συναρμολογητές. Ο Βίθις, ο εξαγριωμένος ηγέτης των Άακιμ, καταριέται την ανθρωπότητα για τον χαμό του Άακαν και της φυλής του και, για να αποζημιωθεί, απαιτεί τον μισό κόσμο. Το συμβούλιο δεν είναι σε θέση να αντισταθεί. Ακόμα, όμως, κι αν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του, ποιος μπορεί να σβήσει την δίψα του για εκδίκηση;

Η Τιάαν είναι απελπισμένη. Η ζωή της έχει γίνει ερείπια ενώ ο αδυσώπητος Νις την κυνηγάει στην ερημωμένη πόλη του Τίρθραξ, κατηγορώντας την για την επίθεση των Άακιμ.

Το μέλλον του κόσμου εναπόκειται σε τρεις ανθρώπους ψυχικά ράκη: στην Τιάαν, που οι γεωμαντικές της δυνάμεις είναι το κλειδί της δύναμης που μπορεί να τους σώσει ή να τους καταστρέψει, στον Νις, που έχει ορκιστεί να παραδώσει την Τιάαν στην δικαιοσύνη, και στην Ίρισις, που το μεγάλο της ταλέντο είναι κρυμμένο ακόμα και από την ίδια.

 Έπαινοι για την Γεωμάντις, Το πρώτο βιβλίο από το ΠΗΓΑΔΙ ΤΩΝ ΑΝΤΗΧΗΣΕΩΝ

‘…μια καταιγιστική περιπέτεια σε έναν τόπο θαυμάτων’-LOCUS

Βιβλία
Αριθμός Σελίδων 348
Εκδότης Φανταστικός Κόσμος
Συγγραφέας Ian Irvine

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή