Μοντέλο: 770
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
20,50€ 25,50€

Όταν το 1985 κυκλοφόρησε το έκτο βιβλίο του μυθιστορηματικού έπους Dune, άφησε τους θαυμαστές της σειράς να περιμένουν τη συνέχεια -και την ολοκλήρωση- της ιστορίας με μερικά αγωνιώδη ερωτήματα.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Εξωτερικός Εχθρός; Πώς προέκυψαν οι Τιμημένες Μητέρες και γιατί επιδεικνύουν τέτοια καταστροφική συμπεριφορά; Ποιο είναι το ηλικιωμένο ζευγάρι που καταδιώκει το μη-σκάφος του Ντάνκαν Αινταχο και με ποιο σκοπό; Και κυρίως... πού καταλήγει το Χρυσό Μονοπάτι του Λίτο ΙΙ;

Με το θάνατο του συγγραφέα, όμως, το 1986, φάνηκε ότι αυτά τα ερωτήματα θα έμειναν αναπάντητα...

Αλλά το έπος-ορόσημο της επιστημονικής φαντασίας απείχε από το τέλος! Το 1997 ο γιος του Frank Herbert, Brian, έμαθε έκπληκτος για δύο θυρίδες ασφάλειας που είχε ανοίξει ο πατέρας του λίγο πριν το θάνατό του. Στις θυρίδες αυτές περιέχονταν μία μηχανογραφημένη εκτύπωση και δύο δισκέτες παλαιού τύπου με τους τίτλους «Σύνοψη του Dune 7» και «Σημειώσεις για το Dune 7» - σελίδες που περιέγραφαν ακριβώς την κατεύθυνση προς την οποία ήθελε να οδηγήσει την ιστορία του ο δημιουργός του Dune.
Ύστερα από εννέα χρόνια προετοιμασίας, ο Brian Herbert και ο Kevin J. Anderson καταδύονται ξανά στο σύμπαν του Dune, προσφέροντας επιτέλους τις απαντήσεις που οι θαυμαστές της σειράς περίμεναν για πάνω από δύο δεκαετίες.

Ακολουθήστε το Χρυσό Μονοπάτι του Λίτο ΙΙ προς το Κράλιζεκ που πλησιάζει...

Οι Κυνηγοί του Ντιουν ακολουθούνται από το δεύτερο μέρος της διλογίας, με τίτλο Sandworms of Dune, το οποίο και ολοκληρώνει το μυθιστορηματικό έπος του Dune.

Βιβλία
Αριθμός Σελίδων 496
Εκδότης ANUBIS
Μεταφραστής Στέλιος Κυμπάρης
Συγγραφέας Anderson Kevin J., Herbert Brian

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή