Εταιρεία - Εκδότης: JEMMA PRESS
Μοντέλο: 827
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
29,90€ 45,43€

Σενάριο & σχέδιο: Talbot Bryan

Μετάφραση: Βάχλα Κατερίνα

220 Σελ. Ασπρόμαυρο. Τιμή: 45,43 € 

ISBN: 978-960-6732-03-4

Ο Λούθερ Αρκράιτ είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να κινείται ανάμεσα στα άπειρα παράλληλα σύμπαντα μόνο με την σκέψη του, γεγονός που τον καθιστά πολύτιμο πράκτορα για τον παράλληλο «00», ένα προοδευμένο παράλληλο σύμπαν με σταθερή θέση, που λόγω της τεχνολογικής του εξέλιξης μπορεί και καταγράφει τα γεγονότα στους άλλους παράλληλους, αναζητώντας σημάδια επιρροής των χαοτικών «Διασπαστών».

Αριθμημένο στα 999 κομμάτια, με σκληρό εξώφυλλο.

"Ένα έργο πολυσύνθετο, που απλώνεται φιλόδοξα σ' ένα μεγάλο κοινωνικό και πολιτιστικό πεδίο γνώσεων και παραμένει ακόμη μοναδικό στο τοπίο των κόμικς... εξαίσιο και συγκλονιστικό".
(Alan Moore)

"Δεν υπάρχει τίποτα το ελαφρύ ή ακαδημαϊκό στο θέμα που είναι πρόθυμος ν' αντιμετωπίσει ο Talbot! Έχει μια αίσθηση της πραγματικότητας το ίδιο δυνατή όσο και το ταλέντο του στην φαντασία... Απολαύστε αυτή την υπέροχη ιστορία όπως εσείς επιθυμείτε. Σας παρέχει διάφορα επίπεδα εμπειρίας. Είμαι σίγουρος ότι θα αποκομίσετε πολλά, όπως κι εγώ. Αν την διαβάζετε για πρώτη φορά, να ξέρετε ότι σας ζηλεύω!"
(Michael Moorcock)

"Οι καθηλωτικές σκηνές δράσης, οι συγκινητικές ρομαντικές στιγμές, οι νοσηρές εμμονές, το σκανδαλιστικό, αλλά και διακριτικό, χιούμορ... σίγουρα κατατάσσουν τις "Περιπέτειες του Λούθερ Αρκράιτ" ανάμεσα στα μεγάλα έπη του είδους. Η συγκεκριμένη συλλογή αποδεικνύει την ανωτερότητα και τις συγγραφικές ικανότητες του Bryan Talbot, που γνωρίζει πώς φτιάχνεται ένα πραγματικά σπουδαίο κόμικς άλμπουμ: μια γοητευτική, συναρπαστική ιστορία, δυνατοί, γνήσιοι χαρακτήρες και εκπληκτικά σχέδια σε απόλυτη ισορροπία με την διαυγή, σαφή αφήγηση".
(Garth Ennis)

Βιβλία
ISBN 978-960-6732-03-4
Αριθμός Σελίδων 220
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο Ασπρόμαυρο
Εκδότης Jemma Press
Μεταφραστής Βάχλα Κατερίνα
Συγγραφέας Talbot Bryan
Σχεδιαστης Talbot Bryan

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Σχετικά Προϊόντα