Μοντέλο: 1005966
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
4,50€ 5,00€

Κατάλογος έκθεσης.

Συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Κάτσος, Πιέρρος Πατουχέας, ΘωδωρήςΤυροπώλης, Ορέστης Κάρελης, Παναγιώτης Τσαούσης, Κλήμης Κεραμιτσόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, ΒαγγέληςΘεοχαρίδης, Δημήτρης Λαγός, Θανάσης Καραμπάλιος, Άγγελος Παπουτσής,  Στέλλα Βρακοπούλου, ΘωμάςΚεφαλάς, Χρήστος Κούντουρας, Κωνσταντίνος Ρουγγέρης, Διονύσης Φόκος, Αλέξανδρος Κατσίκας, Ελένη Βεράκη, Φώτης Κιλελέλης, Πάνος Γιάκας, Χριστίνα Παπανικολάου, Γιάννης Θεοδωρίδης, Αθανάσιος Καραγιάννης, Τριανταφυλιά Βάσσου, Λουκία Τζωρτζοπούλου, Sergo Badoian, Δήμητρα Καζή, Αύρα Σωτηροπούλου, Νίκος Καμπασελέ, Αλέξανδρος Ταγαρίδης, Κυριάκος Μακρής, Μανώλης Φραγγίδης.

Μια φράση που παρά τη μεταφορική της έννοια στις μέρες μας, κάποτε εννοούσε ακριβώς αυτό που έλεγε. Την σίγαση των ασυρμάτων κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι μετακινήσεις και τα σήματα των στρατευμάτων στις αντίπαλες ομάδες.

Με την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την λήξη της παγκόσμιας αυτής σύρραξης, νέοι και… λιγότερο νέοι δημιουργοί κόμικς, κλήθηκαν να αποτυπώσουν την φρίκη του πολέμου σε λίγα καρέ, σπάζοντας κάθε έννοια σιγής και προβάλλοντας το διαχρονικό ειρηνιστικό τους μήνυμα ενάντια στον παραλογισμό μίας εκ των μεγαλύτερων σφαγών που κατέγραψε η Iστορία.

Με ποικίλες αισθητικές, αφηγηματικές και εικαστικές προσεγγίσεις, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην παρούσα ανθολογία κατάφεραν να προσεγγίσουν ένα δύσκολο θέμα και να μιλήσουν μέσα από αυτό για την εμπειρία της φρίκης και τα τραύματα που αφήνει πίσω της, με τόνους δραματικούς, ενδοσκοπικούς αλλά και χιουμοριστικούς.

Το άλμπουμ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ αποτελεί την 17η  ετήσια ανθολογία ιστοριών που δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της Έκθεσης Κόμικς και Παιχνιδιών Στρατηγικής ComicN’ Play.

Βιβλία
ISBN 9786185115210
Αριθμός Σελίδων 128
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο Έγχρωμο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Σχετικά Προϊόντα