Μοντέλο: 1546
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
21,83€ 24,26€

Το Λέπινγκτον είναι μία μικρή, ήσυχη πόλη, όπου τίποτα το ενδιαφέρον δε φαίνεται να συμβαίνει. Κι όμως, κάτω από τους δρόμους της σαλεύουν τρομακτικά όντα. Μια πανάρχαια ανάγκη τα οδηγεί, μια ακόρεστη πείνα τα ενώνει. Είναι μια ανεξέλεγκτη ορδή που λαχταρά να τραφεί. Είναι βρικόλακες. Καραδοκούν στο σκοτάδι, μέσα σε υπόγειες σήραγγες και υπονόμους, μα κάποιες φορές ανεβαίνουν στην επιφάνεια αναζητώντας αίμα. Αιώνες παρέμεναν κρυμμένοι από το βλέμμα της ανθρωπότητας. Όσοι είχαν την ατυχία να τους συναντήσουν, έπεσαν θύματα της δολοφονικής τους φύσης.

Τώρα, όλη η αλήθεια για την προέλευση και το σκοπό αυτών των μιαρών πλασμάτων πρόκειται να αποκαλυφθεί. Όμως θα την πιστέψει κανείς; Και μήπως είναι ήδη πολύ αργά για κάτι τέτοιο;  

Το Βαμπίρικ είναι μια σκοτεινή, καθηλωτική νουβέλα. Θα περάσετε πολλά βράδια με το φως αναμμένο μέχρι να ξεθυμάνει η αίσθηση του τρόμου που θα σας αφήσει.
Peterborough Evening Telegraph

Ο Simon Clark είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Βρετανούς συγγραφείς τρόμου και το Βαμπίρικ δεν πρόκειται να απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Πρόκειται για ένα άκρως συναρπαστικό και αγωνιώδες μυθιστόρημα.
SFX

Βιβλία
CONSTRUCTOR
Αριθμός Σελίδων 415
Ασπρόμαυρο Έγχρωμο
Εκδότης Άγνωστη Καντάθ
Μεταφραστής
Συγγραφέας Simon Clark
Σχεδιαστης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή